Her på Gastronomique skriver vi primært om nyt på den danske restaurant –og madscene, men ligeledes om nyheder, som kan være relevante for den private borger, når der skal kokkereres i hjemmekøkkenet for familie og venner. Og netop sidstenævnte vil have interesse for denne nyhed.

Du kender det måske – I skal have gæster derhjemme, og der skal købes ind til en lækker middag for alle. Hvad skal menuen være? Skal I have flere retter? Og hvordan med økonomien – er der penge til tant og fjas, eller er billige, frosne kyllingebryster alt, hvad der er råd til?

Nemlig planlægningen af menuen er nu blevet nemmere, idét du nu kan finde alle byens tilbudsaviser online. Er der oksemørbrad på tilbud i kvickly tilbudsavis? Eller har ALDI de bedste tilbud i denne uge? Det kan være en rigtig stor hjælp at gennemtjekke tilbudsaviserne i din planlægning af ugens store begivenhed, og der er mange penge at spare. Studier har påvist at kun 42% af danskerne faktisk søger efter tilbud i tilbudsaviserne, inden de tager ud og handle – og det vil tilbudsmaskine.dk lave om på – de tilbyder nemlig en genial service, som alle kan gøre brug af.

Servicen tilbyder kort og godt et gennemskueligt, online overblik over alle byens tilbudsaviser – samlet ét sted, til brug af alle, lige meget hvor i landet du bor.

Hos Gastronomique har vi ofte benyttet servicen, hvilket har medført, at vi til vores private arrangementer har kunne spare flere hundrede kroner – og samtidig få en meget mere lækker menu, end hvis vi ikke havde planlagt indkøbene. Vi kan varmt anbefale, at man sætter sig ned i god tid og tjekker aviserne efter de store hovedemner til ens menu – typisk forret, hovedret og dessert – er kødet det vigtigste omdrejgningspunkt, så se hvor de har noget lækkert kød på tilbud. F.eks. kan der ofte findes gode tilbud på steaks, mørbrad eller hele stege i REMA1000, Føtex og Bilka. Når kødet er fundet, er menuen i og for sig relativt nem at sammensætte med det korrekte tilbehør, da man har et pejlemærke at gå ud fra – og der er mange penge at spare.

Måden tilbudmaskine.dk er skruet sammen på gør, at du altid har den nyeste tilbudsavis lige ved hånden, og derfor aldrig misser de bedste tilbud. Hjemmesiden kører nemlig på en avanceret algoritme, som henter de allernyeste tilbudsaviser fra alle de gængse dagligvarebutikker, så snart de udkommer – og disse kan vel og mærke ses og læses på alle dine enheder – både computer, tablet og mobil. Der er altså absolut ingen undskyldninger for ikke at benytte servicen og derved både spare penge og sammensætte en bedre menu for dine gæster, end hvis du ikke havde planlagt menuen på forhånd.

Vi kan på det stærkeste anbefale tjenesten til alle, som af og til får gæster til middag, eller bare dig, som selv laver mad og køber ind, og ønsker at spare penge til ting som er lidt sjovere i hverdagen end den daglige madlavning.